BLUEBELLGRAYBLUEBELLGRAY

Discover ‘the Bluebellgray way’…

Bluebellgray is all about fresh, uplifting and modern prints to add joyful colour to your home. Founded in 2009, the very first 6 cushions Fi originally created on her kitchen table have grown into a full range of homeware including bedding, fabric, wallpaper, rugs and tableware, all in her signature colourful, handpainted, watercolour style. Everything is created originally in the brand’s beautiful, studio in Scotland, staying true to the original vision - Fi still paints all the signature designs that have become synonymous with the brand. 

Fi continues to work with the best digital printers in the world to ensure the heart and soul of bluebellgray is retained in every product. Supported by a brilliant team, the award winning brand has grown with Fi, new collections are released twice a year with abstract pieces and florals at the heart of the print designs. The brand is now stocked all over the world in beautiful department stores and design boutiques from Tokyo to Toronto and beyond.


Website: https://www.bluebellgray.com


BLUEBELLGRAY

Khám phá phong cách Bluebellgray

Bluebellgray là tất cả về các bản in mới, nâng cao và hiện đại để thêm màu sắc vui tươi cho ngôi nhà của bạn. Được thành lập vào năm 2009, 6 chiếc đệm Fi đầu tiên được tạo ra trên bàn bếp của cô đã phát triển thành một loạt các đồ gia dụng bao gồm giường, vải, giấy dán tường, thảm và bộ đồ ăn, tất cả đều theo phong cách màu nước sặc sỡ, màu vẽ tay. Tất cả mọi thứ được tạo ra ban đầu trong thương hiệu, một studio đẹp ở Scotland, đúng với tầm nhìn ban đầu - Fi vẫn vẽ tất cả các thiết kế đặc trưng đã trở thành đồng nghĩa với thương hiệu.

Fi tiếp tục làm việc với các máy in kỹ thuật số tốt nhất trên thế giới để đảm bảo trái tim và linh hồn của bluebellgray được giữ lại trong mỗi sản phẩm. Được hỗ trợ bởi một đội ngũ xuất sắc, thương hiệu giành giải thưởng đã phát triển với Fi, các bộ sưu tập mới được phát hành hai lần một năm với các mảnh và hoa trừu tượng ở trung tâm của các thiết kế in ấn. Thương hiệu này hiện đang có mặt trên khắp thế giới trong các cửa hàng bách hóa đẹp và các cửa hàng thiết kế từ Tokyo đến Toronto và hơn thế nữa.

Trang web: https://www.bluebellgray.com