ALCANTARA


ALCANTARA

Alcantara fabric is a unique Trademarked upholstery fabric developed by a proprietary technology that can be used in cars, yachts, private jets as well as home interiors. It is an elegant, soft to the touch, sophisticated and durable fabric for home furnishings. This designer upholstery fabric is scratch-proof and does not fade.

Alcantara fabric can be used for indoor upholstery as well as outdoor due to its colour-fastness, breathability, resistance to weather. It is often the chosen fabric for high-end contract uses such as boutiques or hotels. The colour palette is vast from the palest hues in white and off-white to the most vibrant teal and copper. The Metamorphosis collection includes Papilo with an embossed damask pattern, Myristica with irregular splash effect, Amonite, Apis, Octopus, Magnolia with a wide cord (ridges) pattern, Testudo with a plaid in solid and zip-like patterns, Armadillo with an irregular semi-embossed pattern, Iguana with a vertical, varied-width stripes, Libellula with a watercolour effect and Hippocampus with a vertical and horizontal strie textures.


Website: www.alcantara.com


ALCANTARA

Vải Alcantara là một loại vải bọc thương hiệu độc đáo được phát triển bởi một công nghệ độc quyền có thể được sử dụng trong xe hơi, du thuyền, máy bay phản lực tư nhân cũng như nội thất gia đình. Nó là một loại vải thanh lịch, mềm mại khi chạm vào, tinh xảo và bền bỉ cho đồ đạc trong nhà. Vải bọc thiết kế này chống trầy xước và không phai.

 Vải Alcantara có thể được sử dụng cho bọc trong nhà cũng như ngoài trời do độ bền màu, thoáng khí, chống chịu thời tiết. Nó thường là loại vải được lựa chọn để sử dụng hợp đồng cao cấp như cửa hàng hoặc khách sạn. Bảng màu rộng lớn từ màu sắc nhạt nhất với màu trắng và trắng nhạt đến màu xanh lục và màu đồng rực rỡ nhất. Bộ sưu tập biến thái bao gồm Papilo với hoa văn damask dập nổi, Myristica với hiệu ứng văng không đều, Amonite, Apis, Octopus, Magnolia với hoa văn dây rộng (Testges) với một họa tiết kẻ sọc và rắn, Armadillo Hoa văn nổi bật, Iguana với sọc dọc, chiều rộng đa dạng, Libellula với hiệu ứng màu nước và Hippocampus với họa tiết strie dọc và ngang.

Trang web: www.alcantara.com